У Скадовськ заманюють інвесторів

Скадовськ, інвестори, Булюк
Заманюємо в Скадовськ інвесторів, - це якщо одним реченням про сьогоднішній прес-брифінг сказав депутат Херсонської обласної ради Віталій Булюк:

- Якщо трохи детальніше, то підготували площадку для інвесторів, на яких чекає наш Скадовський край та заявили про створення індустріального парку «СкадовськІндастріалІнвест».

Найперше, перевага нашого технопарку від усіх інших подібних в Україні в тому, що він має злітну смугу, а це значить, що бізнес може економити час на дорозі. Для потенційних інвесторів за межами міста виділено 20 га землі з інженерними мережами промислової потужності.

Опрацьовувала проект робоча група, створена за ініціативи керівництва Скадовської ОТГ і за підтримки Херсонської ОДА. Готуючи цей проект враховано думку вже шести підприємств, готових в нього зайти.

Майбутні інвестори від держави матимуть певні пільги, а Скадовська громада натомість матиме від інвестора податки в місцеву казну й економічний поштовх.

А головне - мешканці Скадовського району отримають робочі місця. Адже зараз більшість із них чекають літа, аби заробити, а індустріальний парк дасть можливість мати нові робочі місця цілорічно, - наголосив Віталій БУЛЮК.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон