Погоджено зміни до бюджету Херсона

бюджет, Дмитрієв, зміни
Сьогодні, 13 травня на засіданні постійної комісії Херсонської міської ради з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку депутати розглянули всі питання, що були на порядку денному.

Зокрема, члени бюджетної комісії міської ради погодили такі важливі питання:

- Про попередній розгляд проєкту рішення «Про зміни до бюджету Херсонської міської територіальної громади на 2021».

- Про проєкт експертного висновку щодо регуляторного впливу проєктів регуляторного акту – рішення Херсонської міської ради «Про встановлення орендної плати на території Херсонської міської територіальної громади».

Серед іншого, у Доповненні до проєкту рішення про зміни до бюджету Херсонської міської територіальної громади на 2021 рік було погоджено збільшення видатків ( з вільних залишків ) на 3,5 млн грн для фінансової підтримки МКП «Херсонелектротранс», а також перерозподілення 26 млн грн на підтримку КП «Херсонтеплоенерго» – для погашення заборгованості перед Міністерством фінансів України щодо платежів за позиками №8387-UA та № ЕА016327 від 26.05.2014.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Пепель, що був запрошений на засідання, пояснив, що місту дуже важливо гасити цю заборгованість, адже вже нараховано 2 мільйони гривень штрафів та пені за прострочення платежів.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон