Херсонські студенти виборювали звання найкращих спортсменів ХДУ

студенти, спортсмени, ХДУ
Cьогодні, 13 травня у Херсонському державному університеті відбувся традиційний День спорту. Вже шостий рік поспіль молодь освітнього закладу демонструвала найкращі спортивні якості.

Цей захід в університеті є традиційним і проходить двічі на рік – восени та навесні. Змагання проводяться з метою популяризації, пропаганди здорового способу життя, занять спортом та фізичною культурою. І вирішують такі завдання: виявлення найсильніших студентів- спортсменів; залучення молоді в систематичні заняття фізичною культурою та спортом; пропаганда здорового способу життя.

Дав старт цим змаганням ректор ХДУ Олександр Співаковський. «Керівництво університету докладає чимало зусиль, аби у студентів був відкритий доступ до інфраструктури. Адже ми розуміємо, що здоров’я – це потужний стратегічний інструмент, який молодь буде використовувати протягом всього життя. Сьогодні точно не буде переможених, всі отримають перемогу – стануть ще міцнішими й здоровішими! Бережіть здоров’я! І будьте здорові!», – закликав Олександр Співаковський.

Організатором та ініціатором спортивного заходу виступив спортивний клуб ХДУ. З програмою змагань, які проходитимуть у спорткомплексі та парковій зоні вишу, присутніх ознайомив головний суддя змагань Олександр Еделєв. Цьогоріч це традиційний крос пам’яті героя Радянського Союзу М.Москаленка, змагання з волейболу МІХ, з шахів, зі стрітболу.


Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон