Для освітян Херсонщини пільговий відпочинок на морі в карантин не відміняється

Херсонщина, відпчинок, Яновський
Обласна профспілка працівників освіти Херсонщини вже уклала договори про придбання путівок у п’ять оздоровниць Арабатської стрілки та селища Лазурного на Чорному морі.

Голова обкому профспілки Людмила Кучерява каже, що виїзд на морське узбережжя запланований з 15 червня – якщо, звісно, карантинний режим не зроблять жорсткішим. Хоча минулорічна практика довела: за дотримання певних пересторог (маски та соціальна дистанція) навіть заповнені пляжі та кафе до спалаху коронавірусу не призвели.

Щодо ціни пільгового відпочинку, то профспілки можуть відшкодовувати від 10 до 90 відсотків її вартості, залежно від наявності коштів у скарбничці організацій. Але найчастіше пропонують компенсувати половину від ціни путівки із харчуванням, зазначила Людмила Кучерява. Скільки всього путівок для педагогічних працівників зможуть придбати на таких умовах, на місцях ще точно не визначилися.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон