Де на Херсонщині абітурієнти проходитимуть ЗНО

зно, абітурієнти, пункти
На інформаційних сторінках 389 683 учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску.

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до 21 травня самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Радимо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку: цей документ обов’язковий для допуску до пункту тестування.

Адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання також є в мобільному додатку «Моє ЗНО».

Учасники, які не отримали індивідуальних конвертів із сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження поштових відправлень із ними. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів. Якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист із сертифікатом – на вебсторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення.

Візьміть до уваги: якщо ви не заберете свого індивідуального конверта з поштового відділення, він зберігатиметься в поштовому відділенні протягом місяця, після чого повернеться до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Учасники, які ще не отримали листа із сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Звертаємо увагу керівників закладів освіти на те, що інформацію про пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання та кількість випускників, які проходитимуть тестування в кожному з них (у розрізі предметів), розміщено в Кабінеті керівника закладу освіти в розділі «Пункти проведення ЗНО». Доступ до сторінки здійснюється за логіном і паролем, отриманими раніше від регіонального центру оцінювання якості освіти.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон