Мер Херсона Ігор Колихаєв виконує передвиборчі обіцянки

Херсон, обіцянки, Колихаєв
Одним із пунктів передвиборчої програми чинного міського голови Херсона Ігоря Колихаєва було зазначено реконструкцію парків та зон відпочинку херсонців.

Процес втілення цього наміру розпочався буквально з перших днів призначення, і ось від стадії підготовки дійшло до першого етапу реалізації. Про це сьогодні, 5 травня йшлося протягом апаратної наради під головуванням Ігоря Колихаєва.

Шевченківський парк – найстарший та один з центральних парків Херсона, розташований у Суворовському районі між проспектом Ушакова, вулицями Перекопською, Лютеранською та Петра Калнишевського. Він є однією з візитівок Херсона.

«Розпочинаємо масштабну реконструкцію. Для цього треба запропонувати всім, хто здійснює в цьому парку виносну підприємницьку діяльність, організовано перейти до парку «Херсонська фортеця». Відвідування Шевченківського парку з червня буде обмежено», – зазначив міський голова Ігор КОЛИХАЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон