У Херсонському держуніверситеті переходять на електронний документообіг

ХДУ, електронний документообіг
З минулого року у Херсонському державному університеті прийнята Концепція діджиталізації, згідно з якою освітній заклад має до кінця поточного року перейти на електронний документообіг. Наразі університет шукає шляхи оптимального переходу як з точки зору зручності й надійності, так і фінансової складової.

З цією метою представникам ХДУ презентували один із можливих варіантів – систему електронного документообігу «АСКОД» від компанії «ІнфоПлюс».

Проректорка з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталія Кушнір зазначила, що серед систем електронного документообігу, які представлені у нашій країни, «АСКОД» є лідером як з точки зору безпеки, так і широти використання різними закладами та організаціями. Даний продукт встановлений в Адміністрації Президента України, Кабінеті Міністрів та Міністерстві освіти і науки та в деяких ЗВО. Тому нашому університету доцільно ознайомитися з їхнім досвідом.

У рамках онлайн-зустрічі представник компанії «ІнфоПлюс», начальник відділу проєктування та впровадження інформаційних систем Михайло Шишкін презентував проректорам, деканам та керівникам структурних підрозділів функціонал та можливості системи електронного документообігу та основні модулі, які включені у продукт.

Надалі між Херсонським державним університетом та компанією «ІнфоПлюс» триватимуть переговори щодо можливої співпраці.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон