Стипендія BOSCH Service "Автопланета" - шанс до успішної бізнес-кар'єри

Автопланета, стипендія, BOSCH Service
Автомобільний холдинг «Автопланета» вже 9 рік поспіль проводить соціальний проект для студентів – Стипендія BOSCH Service «Автопланета».

З 2008 року холдинг «Автопланета» став базою практики для студентів університету. За цей час пройшли практику понад 1560 студентів за різними спеціальностями, 145 осіб отримали іменні стипендії та зі 121 учасником уклали контракт на працевлаштування. Цього року стипендії отримали Кравченко Юлія (ХНТУ), Шепетило Владислав (ХДУ), Махлай Анастасія (ХДАЕУ) та Сидько Єгор (ХПТК ОНПУ).

«Стипендія від BOSCH Service» - це перший крок до бізнес-кар'єри, в рамках якого автори кращих бізнес-проектів отримують іменні стипендії протягом трьох місяців, і сертифікат на проходження практики в холдингу, де вони зможуть набути практичних навичок у роботі та отримати своє перше робоче місце.

Співпраця з «Автопланетою» - це відмінна перспектива кар'єрного росту, розвитку і стабільного доходу.

«Ми розуміємо, що на сьогодні молоді не просто знайти своє перше робоче місце, знайти себе, знайти свою кар'єру, отримати практичні навички. Але тут і інша ситуація. У реального сектора економіки аналогічне завдання. Український бізнес стрімко розвивається, і підприємства стають самодостатніми з великим потенціалом можливостей, і вони потребують якісного людського ресурсу: молодих хлопців та дівчат, які "вийшли зі стін" університетів. З року в рік ми бачимо все більше результативних кейсів, коли наші студенти починають працювати не тільки локально в групі компаній, а й коли вони вже працюють і в столиці, і навіть за межами України під егідою "Автопланета". Ми зараз розвиваємо велику кількість проєктів за межами України: виробничі, інжинірингові, сервісні. І все це потребує працьовитих і обдарованих херсонських студентів!» - Роман Романов, засновник холдингу «Автопланета».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон