На Херсонщині пенсіонер став жертвою групи молодиків

пенсіонер, жертва, молодики
Жахлива історія з побиттям мало не до смерті сталася у селі Благодатне Іванівського району Херсонщини.

П`ять молодиків з легкістю та без докорів совісті намагалися розібратися з однолітком, а як почули прохання – припинити бездіяльність, переключилися на захисника. Про це нашій редакції «Херсон – Плюс» розповів один з потерпілих – 63-річний пенсіонер Василь Малохатко.

У той трагічний день Василь Малохатко навідався до кафе жінки за водою, після чого планував поїхати на роботу – охороняти склади. Почувши дивні крики та докори, вирішив розвідати ситуацію та за потреби допомогти. Стороння допомога 5-ти хлопцям видалася не до вподоби.

«Два з них місцеві жителі, а інші приїжджають до нас з смт Іванівка. На всі мої прохання зупинити перепалку я почав отримувати удари. Вони наносили їх у різні частини тіла: від носа і до грудної клітини. У результаті чого я втратив свідомість», – ділиться потерпілий Василь Сергійович.

Чимало дісталося й хлопцю, на захист якого власне і став пан Василь. Хлопець, власне як і пенсіонер, були в крові. Обох вже на землі добивали ногами. Зупинити бездіяльність групи молодиків змогли лише відвідувачі кафе, які збіглися на крики.

«Після того, як вибігли люди, команда хлопців сіла в автівку і одразу поїхала. А першу медичну допомогу та все інше нам вже надавали місцеві, моя дружина та син», – згадує Василь Малохатко.

Пан Василь та його родина сподіваються, що поліція об`єктивно розглядатиме справу щодо побиття. Адже пенсіонеру зламали ніс, ребра. І за скоєне молодики понесуть відповідальність.

Поліна ТОПОЛІНСЬКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон