На Херсонщині юнаки продемонстрували "Козацьку наснагу"

Херсон, ігри, Козацька наснага
У Херсоні на базі вищого професійного училища №2 відбувся обласний етап всеукраїнських спортивних ігор " Козацька наснага". У ньому взяло участь близько 100 учнів з усієї області.

Як розповів начальник Херсонського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Юрій Кан, Попередні змагання відбувались у різних навчальних закладах: "Разом взяло участь майже 1000 людей, попри такі жорсткі карантинні умови. У фіналі змагатимуться 10 навчальних закладів" - говорить Юрій Кан.

Олег Павліченко - капітан команди Архангельського професійного аграрного ліцею, розповів, що усі хлопці їх ліцею займаються спортом, саме тому вони були налаштовані на перемогу: "Ми є перший курс, трактористи. Кожен з нас займається спортом. Ми приїхали з хорошим настроєм і хочемо перемогти." - говорить Олег Павліченко.

Вище професійне училище №2 Херсона на змаганнях представлено учнем, майбутнім автослюсарем Юрієм Черніком: "В нашій спортивній команді 8 людей, я беру участь у змаганнях вперше. Всі хлопці займаються спортом понад року, особисто я вже 1,5 роки. Впевнений, ми маємо шанси на перемогу" - каже Юрій.

Команди "Козацької наснаги" взяли участь у таких видах змагань як естафета, боротьба на пасках, перетягування канату, армреслінг. За результатами цих змагань буде сформована збірна, яка представлятиме область на всеукраїнського етапу. Він відбудеться у вересні цього року.


За словами співорганізатора ігор Юрія Кана, на сьогодні команда Херсонщини – чинний чемпіон Козацької наснаги.

За матеріалами Суспільне. Херсон.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон