На Херсонщині проведено планово-тактичні спеціальні навчання

Гола Пристань, навчання, СБУ
З метою перевірки стану готовності та відпрацювання спільних дій всіх суб’єктів боротьби з тероризмом на об’єкті критичної інфраструктури 22 квітня 2021 року на базі державної установи «Голопристанська виправна колонія (№7)» Управлінням Служби Безпеки України у Херсонській області проведено планово-тактичні спеціальні навчання.

У навчаннях були задіяні сили та засоби координаційної групи антитерористичного центру, співробітники обласного Управління Служби Безпеки України, а саме: підрозділи угрупування військ ОК «Південь» протидиверсійний резерв угрупування військ ОК «Південь», підрозділи Прикордонної служби та відділ поліції Скадовського районного відділу ГУНП в Херсонській області.

У ході навчань проведено антитерористичну операцію з припинення протиправних дій диверсійно-розвідувальної групи, що намагалась дестабілізувати роботу державної установи «Голопристанська виправна колонія (№7)».

За результатами проведених заходів було перевірено дієвість системи зв’язку із суб’єктами боротьби з тероризмом, відпрацьовано практичні дії штабу, екстреного аналізу ситуації та керівництво оперативною групою в екстремальних ситуаціях.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон