Віталій Булюк: Все починається з Нашого Краю

Херсонщина, акція, підсумки
Горджусь своїми однопартійцями та прихильниками "НАШОГО КРАЮ", - підвів підсумки сьогоднішньої екологічної акції депутат Херсонської обласної ради, лідер ХОО ПП «НАШ КРАЙ» Віталій БУЛЮК:

- Сьогодні завдяки спільним старанням Херсонщина стала чистішою, затишнішою і привабливішою. Дякую усім, хто у свій вихідний вичищав сміття, висапував траву та прибирав територію своїх громад.

Скадовський "НАШ КРАЙ" разом із працівниками Скадовськоі ДЮСШ, дітворою та працівниками КП «Очисні споруди», а також небайдужими скадовчанами привели до ладу спортмайданчик в парку біля аквапарку. Наступним кроком стане відновлення огорожі, яка перебуває в аварійному та небезпечному стані.

У Чорнобаївській ОТГ партійці та активісти «Нашого краю» прибрали вулицю у висадили вічнозелені дерева.

Члени Херсонської районної організації ПП "НАШ КРАЙ", полишивши особисті турботи, сьогодні зібралися разом та навели красу на окремо взятій території Таврійського парку.

Ще на одній локації обласного центру "НАШ КРАЙ" вичистив сміття, привів до ладу територію та пам’ятний знак, встановлений на згадку про замучених фашистами громадян Херсона в період 1941-44 років. Таким чином члени і представники політичної партії «НАШ КРАЙ» Херсонського району не тільки доєдналися до великого прибирання, а й віддали шану своїм землякам.

Генічеський «НАШ КРАЙ» для традиційного весняного прибирання обрав історико-туристичний об'єкт "Маяк Генічеський". Така локація не випадкова, адже таким чином хотілося не лише популяризувати чисте довкілля, а й привернути увагу до унікального історико-туристичного об'єкта "Маяк Генічеський", заснованого ще у 1879 році.

Степова Херсонщина також активно підтримала акцію "ЧИСТИЙ НАШ КРАЙ" та організувала прибирання та білення дерев у смт Іванівка Генічеського району.

Все починається з НАШОГО КРАЮ! Долучайтеся!, - закликав Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон