Херсонська влада розуміє складне економічне становище бізнесу і жителів міста

Херсонщина. економіка, Дмитрієв
На цьому голова постійної комісії Херсонської міськради з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку Андрій Дмитрієв наголосив вчора, 20 квітня, під час роботи комісії.

У контексті повторного розгляду фінансового плану КП «Сервіс-опт» на 2021 рік, члени комісії заслухали раніше запитувану інформацію та запросили додаткову для прийняття виваженого рішення та узгодження плану, при якому громада буде заробляти разом з підприємством.

Також розглядався проєкт регуляторного акту-рішення Херсонської міської ради «Про встановлення на території Херсонської міської територіальної громади ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Депутати зауважили виконавчим органам, що питання складне та потребує прийняття такого рішення, яке буде спонукати громадян сплачувати податки та не буде для них обтяжливим.

«Ми розуміємо, що через пандемію бізнес і жителі міста знаходяться у не найкращому економічному становищі, тому потрібно дуже ретельно підходити до прийняття таких рішень, адже воно має бути прийнятним для всіх: і громадян, і міста»,- зауважив голова комісії Андрій ДМИТРІЄВ.

Після проведення громадських слухань з цього питання (що заплановані у квітні) члени комісії ще повернуться до його розгляду.

Окремо було розглянуто листи, звернення та відповіді виконавчих органів на висновки та рекомендації надані на попередніх засіданнях.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон