У Херсонi допомагають медикам

допомога, халати, Рожков
Якісні протиковідні халати з Голландії херсонським лікарям привіз лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков, у співпраці з Благодійним фондом «Мангуст» та Фундацією «Голландія Україна».

Медики міської клінічної лікарні ім. Є.Карабелеша, де лікують хворих на covid-19, розпакували свою партію і встигли оцінити якість халатів: "Вони з манжетами, щільно прошиті та приємні на дотик - такі в Україні не скрізь купиш!, - ділиться захватом колег керівник лікарні Алла Малицька.

- Протиковідні халати, серветки і розхідні матеріали нам привезли дуже вчасно, адже у напруженому режимі працюємо з листопада, медики виснажились і для них така турбота - мов ковток свіжого повітря! Про нас не забули! Це дуже важливо як емоційно, так і фінансово. Ми впораємось, працюватимемо наполегливо та віддано. Знаємо, у нас вірять і підтримують. Разом ми - сила. Дякуємо!"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон