Херсонський депутат про позачергову сесію та нагальні питання у міськраді

Херсон, питання, Глухов
Під поняттям «позачергова сесія» розуміється невідкладність і важливість питань, які потребують негайного вирішення, - вважає депутат Херсонської міської ради Іван Глухов:

- Невже терміновим питанням є фінансування ремонту кабінетів заступників міського голови, ганку міськради, фонтану, туалету для іноземних делегацій (1 450 000 грн.) та придбання старих автобусів з Турції (17 500 000 грн.). Це так терміново? Чому саме автобуси? Чому саме ремонт міської ради? Невже немає більш нагальних та критичних питань?

Ворог не спить. І поки окупант ляскає зброєю біля кордонів нашої держави, міська рада виділяє 17,5 мільйонів на металобрухт з Турції та комфорт чиновників міськвиконкому.

Виникає питання, чи все в нас в порядку з бомбосховищами, евакуаційними та стратегічними приміщеннями, хоча б у комунальній власності? Ми готові до надзвичайних ситуацій, до збереження життя мешканців нашого міста? В нас відремонтовані дороги, забезпечена освіта, медицина, спорт?

До речі, проєкт із технічними характеристиками автобусів, який був розданий членам бюджетної комісії написаний російською мовою. Тобто мова діловодства в Херсонській міській раді змінилася чи то така якість підготовки до позачергової сесії?, - запитує Іван ГЛУХОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон