На Херсонщині побільшало майстрів кулінарного мистецтва

кухар, освіта, професія

Днями у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» відбувся випуск слухачів групи за професією «Кухар».

За час навчання майбутні фахівці навчилися багатьом тонкощам кулінарного мистецтва, а саме: здійснювати операції з підготовки та переробки сировини, приготування їжі, зберігання продуктів, оформлення страв. Опанували такі операції, як нарізка овочів, замішування тіста, збиття кремів, оздоблення готових виробів, порціювання та ще багато іншого. Відпрацювали вміння формувати, начиняти вироби, доводити до готовності холодні закуски, гарячі страви, мучну випічку.

За допомогою найновішого обладнання сучасної кухні-лабораторії слухачі навчилися вправно здійснювати використання технологічного та виробничого знаряддя.

Під головуванням досвідченого роботодавця, керівника еко-садиби «Золотий фазан» Олени ЧЕХ відбулася державна кваліфікаційна атестація, де відзначили високій рівень підготовки майбутніх кухарів та оволодіння ними як теоретичними, так і практичними навичками.

Всім слухачам присвоєно кваліфікацію кухар 3-го розряду.

ХОЦЗ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон