Що турбує мешканців Херсона

мешканці Таврійського, прийом депутата, Дмитрієв
Точно знає депутат Херсонської міської ради Андрій Дмитрієв, який кожну другу п’ятницю місяця проводить черговий депутатський прийом:

- Проблеми Таврійського мікрорайону такі ж самі, як і в усьому місті: жахливий стан внутрішньодворових проїздів, відсутність дитячих спортивних майданчиків, необхідність вирішення питань благоустрою територій та створення зелених зон відпочинку. У випадку 3-го Таврійського мікрорайону, це сквер, якому вже мешканці навіть надали назву «Каштан - сквер Єднання»!

За результатами сьогоднішньої зустрічі мною буде зроблено декілька депутатських звернень до відповідних виконавчих органів, кожне з яких буде залишатись на особистому контролі.

Окремо хочу подякувати головам будинків ОСББ та ЖБК не тільки за активну позицію та опікування проблемами мікрорайону, а й за готовність до співпраці із владою щодо їх вирішення спільними зусиллями.

Я впевнений, що разом ми сила, тому здолаємо всі перешкоди та наведемо лад в нашому місті, - наголошує Андрій ДМИТРІЄВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон