До Херсонщини пропонують перевезти міністерство

петиція, Президент, міністерство
Таку пропозицію мешканці Херсонської області донесли Президенту за допомогою електронних петицій. чергову з них зареєстрував дехто Ярослав Мазуркевич.

Нагадаємо, 27 березня 2021 року відбулася он-лайн нарада чергового засідання Координаційної ради з питань реформування державного управління. На ній обговорювалась ідея впровадження деконцентрації центральних органів виконавчої влади протягом двох наступних років. Тобто аби міністерства переїхали зі столиці в регіони. А Кабміну поставили завдання напрацювати необхідні рішення та пропозиції.

«Користуючись можливістю та бачучи ваше бажання до реформування державного управління загалом та професійної освіти державних службовців зокрема, прошу розглянути можливість переміщення Міністерства фінансів України до м. Гола Пристань що на Херсонщині для прискорення розвитку територіальної громади та інфраструктури регіону», – пише автор (граматика та пунктуація збережені).

Щоправда, незрозуміло: це серйозна пропозиція чи жарт. Адже петиція зареєстрована 1 квітня 2021 року.

Але як би не було, станом на 12 квітня вона набрала 8 підписів з необхідних 25 тисяч. До завершення збору підписів лишився 81 день... Херсонці! Підтримаємо перспективну ініціативу нашого земляка!!!

Посилання на петицію https://petition.president.gov.ua/petition/115234

Олена ПІМЕНОВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон