У Херсоні розпочався футбольний турнір на Кубок Героїв АТО

Херсон, турнір, Кубок Героїв АТО
Вчора, 10 квітня у Херсоні розпочалися Всеукраїнські змагання з футболу серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО.

Це вже 7-ий сезон змагань, організатором чемпіонату з 2015 року є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!». Ці змагання внесені до Єдиного календарного плану спортивних заходів України на 2021 рік.

Із стартом змагань представників команд від Херсонщини привітав голова облдержадміністрації Сергій Козир: «Щиро вітаю захисників України з початком нового 7-го сезону чемпіонату Героїв АТО. Я переконаний, ці змагання неодмінно стануть справжньою подією в спортивному житті країни, а для команд із Херсонщини - переможними! Хоча, кожен із вас уже переможець, адже ви довели свою мужність, патріотизм і жагу до перемоги, захищаючи рідну країну».

Ліга учасників АТО сезону 2021 року складається із 88 команд, а це близько трьох тисяч , які будуть змагатися між собою в два етапи – весна та осінь, в шести регіональних дивізіонах у понад 40 містах країни.

Вчора розпочався перший етап змагань у регіональному дивізіоні «Південь», до якого увійшли 10 команд з Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей. Від Херсонщини – 2 команди, «Херсон-АТО» та «Авіатор ЗСУ». В склад херсонських команд входять представники всіх силових структур.

Як зауважив начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Віталій Вибранський: «Захисники України – це люди, яким ми завдячуємо своїм спокоєм та безпекою. І вони повинні бути справжнім прикладом для всіх нас, особливо для молоді».

Ці змагання, як Всеукраїнська програма психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів АТО, проводяться з метою єднання спортом учасників антитерористичної операції на Сході України зі всіх силових структур для зміцнення їхнього бойового духу та адаптації до життя в мирних умовах після участі в бойових діях.

Херсонська обласна державна адміністрація
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон