Володимир Хвостов: Ми маємо дбати про людей старшого покоління

Хвостов, старше покоління, допомога
Кожна добра справа приносить користь та радість тим, для кого вона здійснюється. Щоб зробити гарне діло потрібен не привід, а поклик серця.

Після введення карантинних обмежень багато людей відчули тривогу, хиткість свого життєвого укладу. Наразі це торкнулося людей похилого віку, які найбільше потребують тепла, турботи та підтримки.

Депутат обласної ради, керівник «Агропродукт, ЛТД» Володимир Хвостов та його колектив системно надає допомогу тим, хто її потребує. Особливо це важливо в умовах пандемії.

Володимир Хвостов зазначає, що зараз час, коли кожен повинен проявити свої найкращі душевні якості. Тож з самого початку його підприємство надає благодійну допомогу медичним установам Херсонщини, ФАПам, загальноосвітнім закладам, дитячим садочкам Хрестівської територіальної громади і безпосередньо жителям її сіл, які входять до найбільш вразливої категорії – пенсіонерам, багатодітним родинам та малозахищеним верствам населення.

«Ми, чудово розуміємо, що значить епідемія і як важко з нею впоратися самотужки, без державної підтримки. Пандемія та введення карантину так чи інакше вплинули на життя кожного з нас. Однією з найуразливіших для коронавірусу категорій є літні люди похилого віку. Вони сьогодні потребують стороннього догляду, тож турбота про них – це не тільки матеріальні блага, але і увага, доброзичливість та чуйне ставлення. Люди старшого покоління зберегли розбудовували нашу країну, навчили долати труднощі та чесно відпрацювали для своєї громади, дбали про нас. Тому ми маємо подбати про них», - наголосив Володимир Хвостов.

Тож протягом декількох тижнів співробітники ТОВ «Торговий дом «Долинское», яке входить до «Агропродукт, ЛТД» доставили 430 продуктових наборів пайовикам-пенсіонерам, тим які наразі проживають у селах: Долинське, Новонаталівка, Хрестівка, Надеждівка, Нове, Шевченка, Іванівка, Молочне, Преображенка, Магдалинівка, Червона Поляна, Балтазарівка, Строганівка, Павлівка, Григорівка, смт Чаплинка та смт Асканія-Нова. Кожен, хто допомагав розвести благодійну допомогу – вклав частку душі, добра, позитивної енергії.

Це вже не перша допомога пайовикам від компанії «Агропродукт, ЛТД». У 2020 році набори видавалися пайовикам, які є пенсіонерами за віком та незахищеним верствам населення, які проживали на території Хрестівської ОТГ: це були села Долинське, Новонаталівка, Хрестівка, Надеждівка.

Аліна ДМИТРІЄВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон