Весняний призов: перших 70 юнаків Херсонщини відправили на строкову службу

призов, військовослужбовці, служба
70 майбутніх військовослужбовців з Херсонщини провели на строкову службу. Вчора, 6 квітня, на херсонському обласному збірному пункті територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті заходи з нагоди відбуття перших призовників цього року до навчальних центрів Збройних Сил. Там вони пройдуть курс молодого солдата та будуть направлені до військових частин для проходження подальшої служби.

Участь в заході взяв заступник голови облдержадміністрації Вадим ЧАБАН. Він наголосив, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, та побажав майбутнім захисникам України твердості духу, міцного здоров’я та підтримки близьких.

Всього протягом квітня-червня 2021 року 555 жителів Херсонщини вирушать на строкову службу до лав Збройних Сил, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон