На Херсонщині є найкраще місце для травневих свят

Генічеськ, свята, місце
Час летить дуже швидко, ще здавалось би вчора ми писали про те, що цілорічний курорт Арабатська Стрілка як найкраще підійдуть для святкування Нового року, а вже через місяць починається оздоровчий сезон. Але його офіційний початок, який традиційно приходиться на перший тиждень червня, ні в якому разі не заважає розпочинати його на місяць раніше.

Так склалось, що вже багато років поспіль перші туристи завжди починали їхати на Арабатку на для святкування Пасхальних вихідних. Раз на кілька років це церковне свято випадало на початок травня, і тоді перші заїзди відпочиваючих були ще масовими. І це цілком природно, адже окрім значної нагоди відсвяткувати і провести вихідні(а може й тиждень) біля моря, всім нам хочеться весни і тепла.

Безумовно в зимовій порі року є свої переваги і чарівність, але якщо казати відверто всі ми любимо літо і весну, коли тепло. Саме тому в цю пору року безліч людей вириваються в ліс і парки на шашлики і народні гуляння.

Цього року Пасха випадає на друге травня, а це означає, що святкові вихідні будуть більш тривалими, і це дозволить вам поїхати до моря навіть якщо ви живете від нього на значній відстані. І в цьому випадку наш інформаційний портал рекомендує вам Арабатську Стрілку і Генічеськ.

Травневі свята в нашій країні в останні кілька років на офіційному рівні відзначаються трохи інакше, і нічого поганого в цьому немає, але святкують їх все одно так само як звикли до цього. З цієї причини найкращим варіантом виїзду на природу стане узбережжя Азовського моря. В цей час починають свою роботу багато рекреаційних закладів, а деякі працювали весь рік без перерви, і вартість проживання буде суттєво нижчою, ніж у розпал сезону.

Крім традиційного відпочинку на природі є велика вірогідність, що ви зможете купатись на морі. Адже Азовське море не дарма називають дитячим, через його невелику глибину, за рахунок якої вода в ньому дуже швидко нагрівається. Звичайно, що все буде залежати від погодних умов, але за останні 10 років важко пригадати коли погода в ці дні була холодною.

Для того щоб ваш відпочинок був більш різноманітним можна відвідати будь-яку екскурсію від місцевого клубу екскурсій, і звісно поплавати на каяках та SUP. А термальні джерела в даному випадку будуть 100 відсотковою гарантією того, що купатись ви будете незалежно від примх природи.

Нещодавно на нашому порталі була опублікована стаття з оглядом православних храмів на території Арабатки і Генічеська. Вона може стати в нагоді вірянам, які мають бажання приїхати на курорт не тільки для відпочинку на морі, а й бажають відвідати всі церковні служби з нагоди святкування Пасхи.

Не дивлячись на ситуацію з коронавірусом в Україні саме наша місцевість як найкраще підійде для відпочинку під час епідемії. Територія Арабатки досить велика і як би готельєрам цього не хотілося в ці дні приїде недостатньо людей для того щоб утворились великі скупчення, або ризик масового зараження.

Та й відпочинок на березі моря у Генічеській Гірці, Щасливцеві та Стрілковому дозволяє комфортно відпочивати усім охочим і при цьому дотримуватись безпечної дистанції. А свіже морське повітря насичене йодом дозволить вам не тільки відпочити, а й сприятиме покращенню роботи ваших органів дихання.

Тому якщо ви ще не визначились де саме хочете провести святкові вихідні і відзначити Пасху – радимо приїздити до нас, на Арабатську Стрілку і в Генічеськ - НА МОРЕ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон