У Херсоні лікарням допомагають дезінфікуючими засобами

Херсон, лікарі, Рожков
Протистояти і перемогти можливо тільки разом! І зараз, коли ми на початку прогнозованої медиками 3-ї хвилі коронавірусу.

Юрій Рожков продовжує надавати допомогу лікарням! Цього разу виготовлені на власному виробництві антисептичні та мийні сертифіковані засоби лідер Громадської платформи «Добро переможе» доставив до Херсонської обласної інфекційної лікарні ім. Г. Горбачевського та Онкологічного центру.

"Звичайно, допоможу й іншим лікарням! - запевняє Юрій Рожков, - днями завезу до Медсанчастини ХБК та обох міських клінічних лікарень: ім. А. і О. Тропіних та ім. Є. Карабелеша. Так мені підказує серце. Адже скрізь лікуються мої земляки, херсонці. Завжди долучаюсь до підтримки медзакладів!

Дійсно, сьогодні, власне, як і учора та завтра, маємо бути разом. Хто чим може, будемо допомагати медикам. Їм зараз найважче. Я не втомлююсь щиро дякувати лікарям за їх надскладну і ризикову працю. Передусім, завдяки їм Херсонщина досі найкраще виглядає на "коронавірусній мапі".

Друзі, закликаю: бережіть себе і оточуючих, носіть маски, дезінфікуйте руки! Ми витримаємо, якщо цього дійсно захочемо. Але лише разом!", - закликав Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон