На Херсонщині відбулися антитерористичні навчання

навчання, антитерор, сбу
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області провела командно-штабні антитерористичні навчання на об’єкті масового перебування людей.

За підсумками тренувань, Координаційна група за участю голови облдержадміністрації Сергія Козиря, заступника голови ОДА Вадима Чабана оцінила ефективність використання сил та засобів з протидії терористичним загрозам. Так, силовики відпрацювали комплекс заходів із нейтралізації та знешкодження умовних «терористів», які, за легендою тренувань, планували вчинити теракт.

Метою таких навчань є вдосконалення рівня міжвідомчої взаємодії щодо запобігання терористичним загрозам на об’єктах підвищеної небезпеки та в місцях масового перебування людей. У заходах брали участь представники СБУ, Національної поліції, Збройних сил України, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії та органів державної влади і місцевого самоврядування. Тож учасникам тренувань надано рекомендації щодо вдосконалення алгоритму спільних дій під час виконання завдань за призначенням.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон