На Херсонщині задекларував доходи відомий важкоатлет

пауерліфтінг, доходи, декларація
Нещодавно до кампанії декларування доходів громадян долучився майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Леонід Андрієвський, який після закінчення Херсонського державного університету розпочав тренерську кар’єру в Чаплинській ДЮСШ.

Спортсмен закликав односельців виконати свій конституційний обов’язок та вчасно задекларувати минулорічні доходи. «Сумлінне декларування доходів та сплата податків допоможе нам збудувати гідне майбутнє для наших дітей і зробить наш рідний край кращим, а людей - заможнішими», - зазначив Леонід Андрієвський.

У Чаплинській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадують, що декларація про майновий стан і доходи подається до податкової інспекції за місцем реєстрації. Також є можливість задекларувати свої доходи дистанційно, скориставшись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи» у розділі електронного кабінету «ЕК для громадян» за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua.

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній
Республіці Крим та м. Севастополі


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон