Квиток у нове життя: на Херсонщині завершився проект зі створення соціального підприємства

насильство, кризовий центр, соцыальне підприємство

Понад 4 роки ця дівчина Марина з Херсону разом з донькою жила в страху перед колишнім чоловіком: були і переслідування, і підняття руки. Коли ж зрозуміла, що терпіти досить – звернулася до Кризового центру для постраждалих від домашнього насильства у Херсоні, де отримала можливість пройти експрес-навчання з фотомистецтва. Тож наразі тримає в руках сертифікат, який став квитком у її нове життя.

Побачити світ крізь призму об’єктиву та зрозуміти, що життя навколо яскраве дівчина змогла завдяки реалізації проекту зі створення соціального підприємства, який започаткувала ГО «Ліга соціально відповідальних жінок». Її голова Наталія Кравець зазначає, аналогів даній ініціативи в Україні не має.

Окрім фото, учасники проекту мали змогу навчитися ще основам відеомистецтва та підприємницької діяльності. Такі напрямки були обрані не випадково. Адже підсумком проекту стане відкриття наприкінці березня соціального підприємства.

ТРК "Херсон плюс"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон