Працівники Херсонського водоканалу долучилися до літературної скарбниці

водоканал, бібліотека, абонемент
4 березня 2021 року у рамках співпраці з Херсонською обласною науковою бібліотекою ім. Олеся Гончара, Херсонський водоканал став учасником проєкту «Виїзний абонемент», який є цікавою формою нестаціонарного обслуговування читачів.

Технічна, науково-популярна, довідкова література, посібники, психологічні бестселери, інтелектуальні детективи, новинки сучасної української та зарубіжної літератури, дитячі видання, запропоновані завідувачкою відділу абонемента Сонією БОГДАНОВОЮ та головним бібліотекарем відділу абонемента Наталією НЕВЕДОМСЬКОЮ, стали до вподоби всім читачам підприємства.

«Це дуже зручно. Не кожен може знайти час відвідати бібліотеку. А тут – за 5 хвилин вибрав книжку до душі і читай собі із задоволенням», – посміхається інженер-еколог Юлія ПУЛЯ.

«Ось, вибрала цікаві книжки для онучок. Вони полюбляють читати. Багато дитячої та пізнавальної літератури!» – відмітила Любов КРАСНОБАЙ, начальник відділу.

«Нам сподобалось. Широкий вибір, досвідчені та приємні бібліотекарки, корисне спілкування. Ми замовили нормативну літературу, сподіваємось на подальшу співпрацю», – ділиться враженням начальник лабораторії контролю якості питної води Лідія КОЛЕСНІКОВА.

«Я користуюсь переважно інтернет-виданнями, але замовив паперові довідники з електротехніки – і отримав! Приємно здивований. Дякую! Тепер вивчаю», – зазначив головний енергетик Ігор ПАВЛОВ.

Відтепер, один раз на місяць, у визначений день, прямо у будівлі Водоканалу працівники підприємства зможуть отримувати літературу за своїми інтересами та захопленнями. До бібліотеки завчасно було передано перелік бажаючих бути читачами, тому всі, хто приходив по книжки, одразу отримували абонентські квитки. Процедура вибору та оформлення книжок для кожного читача зайняла не більше 10 хвилин.

«Дуже приємно, що Херсонський Водоканал став нашим активним читачем. Колектив дружний, грамотний, вихований. Було багато питань та замовлень. У рамках проєкту «Виїзний абонемент» пропонуємо працівникам екскурсії по відділах бібліотеки, по місту, майстер-класи і багато іншого. Дякуємо за плідну співпрацю!» – коментує подію завідувачка відділу абонемента Сонія БОГДАНОВА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон