У Херсоні стріляли школярі

Херсон, змагання, стрільба
Міські змагання зі стрільби з пневматичної зброї відбулись у Херсоні. Це 17-тий щорічний турнір. Організатор змагань Херсонський дитячо-юнацький клуб моряків.

Участь у міському змаганні взяли 39 команд. Це учні 7-11 класів шкіл міста та представники стрілецьких гуртків. Учасники змагаються за особисту та командну першість, - розказала заступниця директора клубу юних моряків Майя Гапієнко.

"У міських змаганнях беруть участь не професійні спортсмени. Це здобувачі освіти, які відвідують стрілецькі гуртки. З цих дітей формуються команди, які захищають свою школу", - розповіла Майя Гапієнко.

Стріляти готуються представники 47 школи. Це їх перші змагання. Команда набрала низькі бали, - розказує заступниця директорки школи Яна Авраменко. Не змогли впоратися з хвилюванням. "Для нашої школи це позитивний результат. Це гарні емоції, тренування і незалежно який ми отримали результат – це корисно проведений час", - говорить Яна Авраменко.

Відстрілялися представники навчально-виховного комплексу №8. Це вже друге змагання цієї команди. Минулого разу, каже куратор Олександр Гончаров, результат був набагато кращий. Сьогодні були деякі проблеми з рушницею: "Вони не звикли до цієї рушниці. Потрібно було більше попрактикуватися саме на цій зброї. Були деякі проблеми з рушницями. Інколи давали осічку і не змогли зоорентуватися. Будемо вважати , що результат більш-менш нормальний", - розповів вчитель фізичної культури навчально-виховного комплексу №8 Олександр Гончаров.

Катерина Саваєва учениця 11 класу. Представляє 46 школу. Командним результатом задоволена, а особистий – говорить, можна було б покращити. "Всі доклали максимум зусиль, у когось не дуже вийшло, у когось вийшло , але всі ми молодці", - говорить Катерина.


У командному заліку перше місце посіла команда ліцею журналістики, економіки і правознавства , серед команд позашкільної освіти – дитячо-юнацький клуб моряків.

За матеріалами Суспільне. Херсон.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон