Харчування школярів у Херсоні: дешево і сердито

харчування, діти, дешево
Міська влада обласного центру визначилася з вартістю гарячого харчування у навчальних закладах для окремих категорій учнів.

Так, молодші школярі з числа дітей-сиріт, вимушених переселенців, а також ті, чиї батьки отримали поранення, загинули, чи зараз служать у зоні АТО-ООС, отримуватимуть його з розрахунку 20 гривень на день. Хлопці та дівчата старші десяти років - з розрахунку 25 гривень. Таке рішення на своєму позачерговому засіданні ухвалив міськвиконком.

Та родини школярів йому не дуже зраділи: вважають суму недостатньою, щоб забезпечити справжню якість харчування. Скарги на це були і раніше, через що оновлене після виборів керівництво міськради вже повідомило про наміри відмовитися від послуг кількох приватних фірм-постачальників, і перейти на централізоване приготування страв та їх доставку у шкільні їдальні.

Та якщо грошей обмаль, на якісь смаколики у дитячих тарілках сподіватися і після реформи не варто: переважатимуть пісні каші й супчики, та ще дешеві "м'ясні" сурогати.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон