На Херсонщині міграційники провели зустріч з освітянами

зустріч, діти, паспорти
Завідувач Великоолександрівського РС УДМС Вікторія Семержій та директор Калинівської спеціальної школи Херсонської обласної ради Руслана Шешеня провели спільну зустріч з приводу оформлення паспортів громадянина України вперше при досягненні особою 14-річного віку.

На цій зустрічі обговорено усі аспекти щодо оформлення ID-картки вперше учнями Калинівської спеціальної школи. Заклад середньої освіти забезпечує здобуття першого та другого рівня повної загальної середньої освіти особам з особливими освітніми потребами, що зумовлені порушеннями інтелектуального розвитку.

Діяльність цієї школи сприяє засвоєнню громадянської етики та моралі учнями, розвитку міжособистісного спілкування. Головна його мета – створення умов для здобуття середньої освіти. А наше головне завдання – реалізація прав цих учнів через отримання паспортного документа.

Так, троє вихованців Калинівської спеціальної школи віком від 15 до 17 років уже здійснили оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Підрозділ і надалі сприятиме в оформлені паспортних документів, зокрема вихованцям зазначеної школи.

На тлі вступної кампанії із попередньою реєстрацією на ЗНО у 2021 році запрошуємо до підрозділів міграційної служби у Херсонській області для своєчасного та якісного оформлення ID-карток вперше. Знайомтесь з інформацією на наших інтернет-ресурсах за посиланням https://dmsu.gov.ua/services.html

Нагадаємо, що на період дії карантину Ви можете звернутися для оформлення такої послуги до будь-якого підрозділу за місцем перебування. Бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих, дотримуйтеся рекомендацій МОЗ.

Управління ДМС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон