На Херсонщині чиновників зобов'язали економити

чиновники, економія, новація
Відтепер, щоб зв'язатися службовим телефоном у службових-таки справах із співбесідником в іншому селі чи місті, будь-якому чиновнику облдержадміністрації потрібно отримати на це окремий дозвіл керівника його управління чи відділу, пише Голос України.

І це не примха окремих високопосадовців: новацію введено у рамках планових заходів з жорсткої економії витрат на оплату комунальних послуг. Їх затвердили окремим розпорядженням по ОДА № 64.

Причому обмеження стосується не тільки телефонних переговорів "занадто балакучих" державних службовців. Їм також заборонили у холодну пору року грітися, включаючи електрокаміни та кондиціонери.

А ще зобов'язали в обідню перерву вимикати у кабінетах світло, комп'ютери й кондиціонери задля тієї ж економії електроенергії. Хоча пересічні платники податків, коштом яких утримують цілу "армію" з кількох сотень чиновників у "Білому домі", радять скорочувати не тільки комунальні витрати, а й самих управлінців з їхніми захмарними окладами та преміями.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон