У Скадовську протестували проти підвищення тарифів

Скадовськ, тарифи, протест
Сьогодні, 25 січня на центральній площі Скадовська зібралися небайдужі до процесів у державі люди, які мають право відстоювати свої інтереси, та висловлювати свою позицію.

Так звані "Тарифні майдани", що відбуваються нині в Україні - це безперечно, насамперед незадоволення людей тарифною політикою та самою системою їх нарахування. Адже на тлі зменшення реальних доходів населення спостерігаємо значний ріст цін та тарифів. І це апріорі не може не викликати обурення з боку простого громадянина.

Тож під час саме сьогоднішнього зібрання люди не лише спілкувалися, а й повторно звернулися до депутатського корпусу активніше реагувати на звернення, вимагати відповіді та ефективних дій з боку керівництва Держави та відповідних структур, що забезпечують формування , зокрема, тарифних ставок.

Присутній на зустрічі голова міськради, О. Яковлєв, підтримав вимоги присутніх та розповів про деякі аспекти саме у комунальних підприємствах громади, та важелі, на які може впливати він, як голова, за підтримки депутатів міськради. А от щодо реагування на звернення подібних зборів, О. Яковлєв зазначив певну процедурну тяганину, яка,нажаль, існує при подачі подібних звернень, та отримання відповідей на них.

Але як на мене, кожен з нас має право вимагати достойного до себе відношення, як з боку місцевої, так і з вищих ешелонів влади. Тому що ми- люди, і я особисто, глибоко підтримую кожного, хто взяв участь у сьогоднішньому зібранні.

Олександр КОРОТІН

P.S. У моїй родині п’ять пенсіонерів. Тому я не з балачок знаю, що таке кожна зайва копійка. Особливо для них. Нажаль, держава цього знати не хоче...
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон