Олешківська рада не розглянула питання про ремонт опалення у школах

Олешки, сесія, опалення
Сьогодні, відбулася позачергова сесія Олешківської міськради, але питання про виділення коштів на ремонт системи опалення в аварійних школах Олешок, заради чого і збирали депутатів, навіть не потрапило до порядку денного сесії, - повідомив депутат від ПП «НАШ КРАЙ» Павло ПОТОЦЬКИЙ:

- Відбулася позачергова сесія Олешківської міської ради. На порядку денному було тільки два питання:

1. Про затвердження актів приймання- передачі майна закладів освіти до комунальної власності Олешківської територіальної громади.

2. Про звернення депутатів Олешківської міської ради VIII скликання до Херсонської районної ради.

Питання ж по якому ми фактично і збиралися, це виділення коштів на ремонт системи опалення, на моє здивування в порядку денному не було…

Як потім стало відомо, цього питання не було у порядку денному, тому що міська рада ще не обрахувала скільки коштів потрібно на цей ремонт.

Ось так і працюємо, сесія скликається, а питання до розгляду не готове, не вистачає часу його підготувати, зате час на «відосики» у керівників є, - обурюється Павло ПОТОЦЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон