Черговий подарунок хворим діткам від благодійників

діти, Рожков, благодійники
Новенькі наматрацники індивідуального пошиву подарував Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" гематологічному відділенню Херсонської дитячої обласної лікарні.

Цього разу благодійник відреагував на прохання Тетяни, мами хворого на гострий лейкоз маленького пацієнта. Кирюша на стаціонарному лікуванні гематологічного відділення перебуває вже 2 місяці, а поруч з хворим синочком і його турботлива матуся.

"Оскільки лікування цих діток часто передбачає постільний режим, дуже важливо, щоб ліжка були максимально комфортними, - підкреслює Юрій Рожков, - наші наматрацники днями пошив майстер за мірками. Якісно і швидко! Сподіваюсь, таким буде й лікування - максимально ефективним. Щиро цього бажаю нашим діткам" .

Варто зазначити, що лідер Громадської платформи "Добро переможе" опікується Херсонською дитячою обласною лікарнею вже багато років. Меблі, медичне обладнання, розхідний матеріал, подарунки малюкам - усе це від душі, разом з дорослими і малими добродіями як з Херсона, так й із-за кордону організував тричі благодійник року Юрій Рожков, адже переконаний, що ЧУЖИХ ДІТЕЙ НЕ БУВАЄ!



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон