У Скадовську цього року планують провести "Чорноморські ігри"

Скадовськ, Чорноморські ігри, Батурін
З 20 по 22 серпня 2021 року в Скадовську планують проведення 18-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю “Чорноморські ігри”.

Про це повідомив директор фестивалю Максим Павленко. За його словами, подія буде приурочена до 30-річчя Незалежності України.

Фестиваль збере у Скадовську талановитих дітей з усієї України, популярних артистів і авторитетних діячів української музичної індустрії”, — написав Максим Павленко у своєму листі до міського голови Скадовська Олександра Яковлєва, оприлюдненому на офіційному сайті міськради.

Нагадаємо, що торік дирекція фестивалю вирішила перенести фінальну частину 18-х “Чорноморських ігор” на літо 2021 року через карантин та складну епідеміологічну ситуацію.

Оргкомітет фестивалю обіцяв, що всі діти, які подали заявки на “Чорноморські ігри-2020” та були відібрані до другого туру – живого прослуховування – автоматично потраплять до другого туру “Чорноморських ігор” у 2021 році.

Олег БАТУРІН
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон