Херсонські поліцейські подарували дітям новорічну казку

Херсон, свято, поліція
В період новорічних свят кожна дитина чекає на диво та подарунок. На жаль, для багатьох з них звичайні речі, до яких ми звикли, є особливими.

Аби поділитись святковим настроєм та теплом ювенальні поліцейські Херсонщини вирішили запросити дітей з сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах до Резиденції Діда Мороза в Олешківському районі.

Різдвяні свята – це мить здійснення бажань для кожної дитини. Особливо важко доводиться тим, хто в такий дивовижний час знаходиться в складних життєвих обставинах. Поліцейські ювенальної превенції змогли передати маленьким хлопчикам та дівчаткам святкову казку на екскурсії у Резиденції Діда Мороза.

Щасливі дитячі очі та дзвінкий сміх зігріли душі і серця поліцейських, адже радість дитини – це найбільша і найщиріша винагорода за добру справу. Зробити свято по-справжньому незабутнім для такої малечі – обов’язок кожного дорослого.

Поліцейські супроводжували малюків по різних локаціях казкового містечка. Діти розважались, брали участь у конкурсах та хороводах. Наостанок Дід Мороз та Снігуронька подарували дітям солодощі, подарунки та побажали у новому році безліч радісних подій.

«Ми бажаємо діткам міцного здоров’я, успіхів у навчанні і я сподіваюсь, що ми зустрічатимемось частіше. Ми хочемо бачити вас усміхненими, веселими та щасливими», - зазначив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Віталій Сайфутдінов.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон