В Олешках на Херсонщині створюють "клони" комунальних закладів

Олешки, клони, заклади
Олешківська міська рада вирішила займатися "клонуванням" районних комунальних закладів не маючи навіть майна?, - задається питанням депутат міськради Павло Потоцький:

- 04 січня 2021 року відбудеться сесія Олешківської міської ради. Одним із спірних питань, які будуть розглядатися на цій сесії є питання створення чергового комунального закладу - Центр культури та дозвілля Олешківської міської ради.


У нас міська рада мабуть вирішила займатися "клонуванням" комунальних закладів не маючи навіть майна!?

На одній із попередніх сесій міської ради було створено Територіальний центр соціального обслуговування Олешківської міської ради, такий же заклад є у власності району із майном та працівниками, який треба було просто прийняти у власність Олешківської міської ради.

Зараз знову створюють ще один "клон" Центр культури та дозвілля, і що головне, такий же заклад із такою ж назвою вже є у власності району, який також має бути прийнятий у власність Олешківської міської ради разом з майновим комплексом та працівниками закладу.

Але чиновники Олешківської міської ради пішли іншим шляхом, шляхом створення своїх "клонів". Мета у них одна забрати потім лише майно, а люди, що працюють у цих закладах їх цікавлять найменше.

Такі дії чиновників міської ради свідчать лише про одне, що працевлаштовувати у новостворені заклади будуть лише "своїх". Господарі життя та людських доль - вони такі!, - робить висновок Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон