У Херсоні допомагають військовим

Рожков, Добро переможе, військові
Підтримка військових частин Херсонського гарнізону, а також військомату від лідера Громадської платформи «Добро переможе» Юрія Рожкова є постійною.

Сьогодні це - продукція власного виробництва: антисептики, рідке мило, засоби для дезінфекції. Адже віруси запрошення не чекають!

"Захисники дбають про нас, а ми - про них, на передовій і у тилу обов'язково мають бути антибактеріальні засоби, щоб убезпечити наших військових. Дякуємо і бажаємо здоров'я!" - каже Юрій Рожков.

За словами в.о. військового комісара Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолія Бондарука, - військові також неодноразово отримували солідні поставки мастильних речовин для обслуговування автомобільної техніки бійці оперативно-тактичного угрупування "Південь".

А тому, від військових частин та установ, дислокованих на території Херсонської області, Юрію Рожкову офіційно вручили волонтерську медаль "За гідність та патріотизм".

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон