Спортсмени Херсонщини отримали державні відзнаки

спортсмени, херсон, відзнаки
Під час селекторної наради т.в.о. голови Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир нагородив спортсменів, які досягли значних успіхів та своїми спортивними здобутками прославляють Херсонщину на теренах України та у світі.

Так, наказом Міністерства молоді та спорту України за високі спортивні досягнення на міжнародних змаганнях присвоєно звання «Майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное» Сиромятникову Олександру Володимировичу – спортсмену з веслування на байдарках і каное комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради.

Також за високі спортивні досягнення на міжнародних змаганнях з боротьби вільної та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Херсонській області Почесною грамотою голови обласної державної адміністрації нагороджено Кулагіну Антонину Олегівну – студентку 2 курсу з боротьби вільної комунального закладу «Херсонський фаховий спортивний коледж» Херсонської обласної ради.

За високий професіоналізм, підготовку спортсменів до участі у змаганнях міжнародного рівня та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Херсонській області Почесні грамоти голови обласної державної адміністрації отримали:

ЄВОНОВ Володимир Євгенійович - тренер-викладач з боротьби вільної комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради ;

МОТОВ Олексій Володимирович - директор комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради;

ПАВЛОВ Роман Валерійович - тренер-викладач з боротьби вільної комунального закладу «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон