Голки, заточки та шприци: херсонські нацгвардійці вилучили у підсудних 73 заборонених предмети

засуджены, нацгвардійці, заточки
Ті, хто завжди залишається в тіні, але відповідально виконує свій службово-бойовий обов'язок - військовослужбовці, які виконують завдання з конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних. Вони завжди зконцентровані на роботі та не мають права на помилку, адже від цього залежить їх особиста безпека, здоров'я та життя підсудного, а також кінцевий результат поставленої задачі.

Наприклад, під час обшуку особи, засудженої до довічного позбавлення волі, гвардійці у складі особливої автошляхової варти виявили та вилучили низку заборонених речей, а саме: 4 голки, сімкарту, зарядний пристрій, загострену ложку телевізійний приймач, планшет та 2 саморобних кип’ятильника. А в ході виконання завдання зустрічної варти поїзда за маршрутом “Херсон-Миколаїв”, під час обшуку осіб взятих під варту та засуджених до позбавлення волі вилучено 13 голок, 2 леза, 1 заточку 9 см та дріт у 3 метри.

Загалом, за останній квартал, нацгвардійці вилучили 73 предмета, які входять до переліку заборонених. Найбільш “популярними” за звітний період у осіб взятих під варту та засуджених виявлялись голки - їх вилучено 43 штуки, мотузки завдовжки більше метра - 4 штуки, заточені ложки - 3 штуки та інше.


Військова частина 3056 Національної гвардії України

Фото уверху ілюстраційне
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон