У Скадовську обрали помічниць Діда Мороза

Скадовськ, новорічне свято, конкурс
Жодне новорічне свято у Скадовську не обходиться без яскравого конкурсу «Міс Снігуронька», що традиційно відбувається в останні грудневі дні.

З-поміж маленьких талановитих красунь міста і району обирають найкращу помічницю Діда Мороза. Організовує свято районний будинок культури за підтримки Скадовської міської ради.

І хоча цього року, через жорсткі умови карантину, запрошення глядачів на цей захід був неможливим, організатори вирішили не залишати Скадовську громаду без приємних святкових емоцій і підготували відео-версію свята для перегляду у мережі Інтернет.

Як завжди, виявилося чимало дівчаток, бажаючих позмагатися за титул «Міс Снігуронька». Після ретельного відбору на велику сцену районного будинку культури вийшли 10 конкурсанток віком від 6 до 12 років.

Так, місто Скадовськ представляли Валерія Теленик, Аліна Болгарова, Катерина Опанасенко, Анастасія Рященко, Катерина Харченко та Надія Оніщук. Від села Таврія на конкурс «делегували» Тінатін Шевчук, від села Антонівка – Анастасію Волнову, Таісію Корбут і Катерину Кузьмич. Ттитул «Міс-Снігуронька» отримала Тінатін Шевчук з села Таврія.

На дівчаток чекали змагання у трьох конкурсах. Свої вишукані різдвяно-новорічні вбрання вони презентували у традиційному конкурсі «Дефіле», а от власну обдарованість, винахідливість та світ захоплень –у конкурсі «Що робить Снігуронька, коли немає Діда Мороза вдома?» та у конкурсі талантів.

На сцені розгорнулося яскраве дійство: пісні, танці, прикрашання новорічної ялинки… Це було неперевершено! Лишень журі (до нього увійшли Скадовський міський голова Олександр Яковлєв, володарка титулу «Перлина степу» 2015 року, «Перлина Чорного моря» 2017 року Анастасія Бєлєста, головний редактор районної газети «Чорноморець» Тетяна Підгородецька та заслужений працівник культури України, директор Скадовського районного будинку культури Анатолій Волошин) було важко… Їм так і не вдалося визначити одну найкращу помічницю Діда Мороза, оскільки всі вони були гідні такого титулу.

Тож і фінал конкурсу для його учасниць був дещо несподіваним. Одразу п’ять дівчаток – Тінатін Шевчук, Таісія Корбут, Катерина Опанасенко, Катерина Кузьмич та Надія Оніщук – отримали звання «Міс Снігуронька 2021». Інші п’ять здобули титули «Віце-міс Снігуронька».

На згадку про свято кожній снігуроньці дісталася діадема, стрічка переможниці та подарунки від Скадовської міської ради.

Тетяна ПІДГОРОДЕЦЬКА
Фото автора.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон