В Херсоні прийняли присягу молоді прикордонники

присяга, прикогдонники, загін
Вчора, 24 грудня, в управлінні Херсонського прикордонного загону в урочистій обстановці 11 військовослужбовців, які нещодавно вступили до лав прикордонної служби склали присягу на вірність народу України.

Привітали військовослужбовців із цією знаменною подією у їх житті, керівництво Херсонського загону та голова ветеранської організації Азово-Чорноморського регіонального управління капітан першого рангу Василь Перерва, а наприкінці урочистої частини, вже традиційно, військовий капелан загону ієромонах Серафим освятив прикордонників та благословили їх на вірне служіння Батьківщині.

Чи не щодня до окремого регіонального центру комплектування звертаються молоді люди з бажанням долучитися до почесної справи охорони державного кордону. Найкращі з них поповнюють лави Держприкордонслужби, яка цінує та поважає кожного прикордонника, піклується про особовий склад, вдосконалює систему соціального забезпечення та є соціально відповідальною установою.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван Шевцов


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон