У Херсоні нагородили переможців освітнього екологічного конкурсу

Херсон, нагорода, Рожков
Протягом 2020 року діти усіх херсонських навчальних закладів працювали науково і творчо. А сьогодні свої відкриття продемонстрували у вигляді квестової гри. "Думай глобально - дій локально!" Перше місце посіла еко-команда гімназії №3.

Добре попрацювали і Друзі природи з гімназій №1, НВК №48 та ЗОШ №50, ставши переможцями традиційного тижневого еко-конкурсу від учнівського парламенту "Чистий двір - чисте місто". Юнаки і дівчата порадували жюрі фотороботами "Екомандрівка".

Також в рамках квесту "Мій внесок в екологію" школярі:

- висаджували дерева;
- сортували сміття;
- прибирали територію;
- рятували дерева, збираючи макулатуру.

А конкурс "Еко-упаковка" навчив найменших учасників виготовляти святкове пакування подарунків без шкідливих для природи матеріалів. Купа чудових дитячих ідей, прояв любові до своєї землі, міста і країни заряджають натхненням!

"Екологічну свідомість підростаючого покоління треба заохочувати!", - вважає відомий меценат та громадський діяч Юрій Рожков, а тому долучився до нагородження переможців освітнього конкурсу.

Тож переможці отримали від Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе" подарунки - накопичувальні флешки та радіосистеми з мікрофонами для подальшої роботи.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон