Херсонський мер не має вихідних

Херсон, зустріч, Колихаєв
Про це часто повторює сам очільник Херсона Ігор Колихаєв і підтверджує це на практиці.

Так, ранок суботи пан Колихаєв розпочав із зустрічей у робочому кабінеті, а пізніше на нього вже чекали малі херсонці.

Символ переможців традиційного турніру з футболу «Кубок мера» з рук міського голови отримали дві дитячі футбольні команди ДЮСШ «Херсон» 2013 р.н. Наразі в ДЮСШ «Херсон» навчаються футболу більше 420 вихованців віком від 6 до 19 років.

Міський голова побажав спортсменам великих досягнень і наголосив, що чекає від них спритності та перемог, які б прославляли наше місто. Також Ігор Колихаєв привітав дітлахів із Днем Святого Миколая і вручив їм подарунки.

А вже за декілька хвилин міського голову вітали на презентації виставки творчих робіт та нагородженні учнів Дитячої художньої школи ХМР і Дизайн-ліцею ХМР. Виставку «Святкова АРТ-мозаїка» відкрито у херсонській міській галереї дитячої та юнацької творчості «Синій кіт». На ній представлено більше 200 робіт учнів Дитячої художньої школи. Ігор Колихаєв високо оцінив дитячу творчість і нагородив переможців творчих конкурсів.

«Я не вважаю вас малечею, бо ви вже робите величезний вклад у розвиток нашого міста. Своїми роботами ви змушуєте дорослих мінятися душею, ставати кращими. Творчість і мистецтво – це те, що так необхідно сьогодні всім нам. Здається, херсонці розучилися бачити прекрасне навколо, а забувати про красу життя не можна. Дай вам Бог натхнення творити і бути затребуваними», – сказав малим митцям Ігор КОЛИХАЄВ.

Свої нагороди та солодкі подарунки від міського голови в цей день отримали учні – переможці онлайн конкурсу скульптури ім. М. Лисенка, що проводився у м. Суми, а також переможці VII Вінницького бієнале художнього текстилю юних авторів «Світ у клаптику».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон