У Скадовському районі допомогли Святому Миколаю пригостити діточок

діти, день Святого Миколая, подарунки
Діти вірять в дива! Місія дорослих - цю віру підтримувати та по можливості здійснювати їхні бажання.

У календарі є особлива дата - 19 грудня День СВЯТОГО МИКОЛАЯ, коли всі дитячі мрії мають право бути почутими. Слухняні діти, згідно з повір'ям у цей день отримують подарунки.

Таких дітей у Скадовському районі чимало. Тож допомогти святому Чудотворцю взялися представники політичної партії "НАШ КРАЙ". На гостину вони традиційно завітали із дарунками — солодкими гостинцями.

Роз'їхалися смаколики по всьому району — в райцентр Скадовськ та у села Антонівка і Приморське, тут на них чекали діти позбавленні батьківського піклування і діти воїнів АТО.

Подарунки від СВЯТОГО МИКОЛАЯ їм вручили Ігор Булюк, Людмила Козлова, Ганна Соценко та Віталій Соценко. Дітям радість, а дорослим втіха - бачити посмішки на їхніх обличчях, адже чиясь дитяча віра у світлі почуття й маленькі дива залишилася живою.

Передали помічники Святого Миколая і привітання від голови ХОО ПП «НАШ КРАЙ» Віталія Булюка: «Усі ми родом із дитинства! Саме звідти беруть початок наші радощі й печалі. Тому все, що ми даємо нашим дітям – і власним, і тим, кому потрібна наша увага, буде в їхніх спогадах усе життя.

День СВЯТОГО МИКОЛАЯ - це не лише про дитяче свято. Це й про нашу готовність знайти для них час, зробити подарунок, посміхнутися і сказати, що всі вони нам потрібні - діти нашої країни, яким завтра визначати її долю. Діти, яких люблять, стають дорослими, які вміють любити цей світ, - переконаний Віталій БУЛЮК.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон