Чи зможуть херсонці розраховувати на новорічні подорожі?

курорти, подорожі, новорічні свята

З такою проблемою зіштовхнулось чимало українців. Пандемія спричинена Covid-19 продовжує диктувати свої правила. Через зростання кількості хворих напередодні новорічних свят влада деяких іноземних країн змушена знов вводити жорсткий карантин. Чи зможуть херсонці у нелегкому 2020 році розраховувати на новорічні подорожі? Відповідая на це питання для херсонців туристичний менеджер Олена Боровщук.

І якщо про прогулянки вулицями Європи варто лише мріяти, то ось відпочити на березі океану цілком можливо. Адже теплі країни поступово готуються до прийому туристів. Конкурентність не лякає туроператорів та власників готелів, тож вже традиційно напередодні різдвяних свят вони значно підвищили ціни на відпочинок.

Проте не обійшлося і без приємностей. Нещодавно туроператори відкрили прямі рейси на Домінікану та Мальдіви. Це дозволить не лише скоротити час перельоту, а й зменшить затрати туристів. Якщо подорожі за кордон у теплі краї ви не планували, за словами Олени Боровщук, наші українські курорти також готові дивувати гостей.

ТРК "Херсон плюс"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон