Про створення комфортного суспільного простору в Херсоні

простор, Колихаєв, зустріч, жінки
Говорили сьогодні, 8 грудня під час робочої зустрічі міського голови Херсона Ігоря Колихаєва з представницями Комітету жінок-підприємниць, що працює при Торгово-промисловій палаті. Це стало першим кроком для налагодження співпраці влади та «жіночого» бізнесу.

Міський голова зауважив, що влада має чути підприємців, а бізнесу важливо розуміти, що стоїть за тими чи іншими діями органів місцевого самоврядування: «Я хочу, щоб містяни відчули, що розпочинаються зміни. Ні для кого не секрет, що зараз місто не в найкращому стані. Сьогодні ми запрошуємо всіх охочих долучитися до нас. Приходьте зі своїми ідеями та позитивними емоціями, щоб разом робити місто кращим», - зауважив Ігор Колихаєв під час дружньої бесіди.

Під час зустрічі жінки-підприємниці поділилися власними ідеями щодо покращення благоустрою у Херсоні та розвитку ділового клімату в місті. Розмова також торкнулася тем туристичної привабливості Херсона та міжнародних зв’язків, можливостей кредитування та розвитку виробництва, мистецьких задумів та різноманітних автентичних проєктів, освітніх упроваджень та покращення умов для започаткування бізнесу.

Загалом же, сторони домовилися, що наступним етапом співпраці стане впровадження спільних пропозицій для створення комфортного суспільного простору в місті.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон