Співаковський закликав депутатів облради до спільної роботи на Херсонщину

Співаковський, робота, депутат, сесія
Заради цього депутат Олександр Співаковський на І сесії Херсонської̈ обласної ради VIII скликання звернувся до колег з питанням збереження людського капіталу:

- Для мене це є головним у роботі депутата. Ще три роки тому 75% випускників шкіл покидали область — це оцінка того, що тут відбувається. Завдяки попередній̆ каденції̈ Херсонщина першою в Україні в 2017 році запустила Програму «Розвитку людського капіталу».

На 7% більше випускників залишилися тут. Це невелике, але все ж таки зрушення, адже нам вдалося уникнути анклаву неосвіченості на Херсонщині, подолавши масову міграцію наших вступників.

Незважаючи на те, що всі ми є представниками різних політичних партій, нам треба створити екосистему. В ній ми будемо знаходити спільні рішення, аби обслуговувати інтереси Херсонської області.

Стратегія нашої спільної роботи має відповідати критеріям сприятливих умов життя: якісна освіта, належний̆ рівень медичних послуг та інфраструктура добробуту. Все це треба створити на місцях, аби не шукати краще життя деінде! Закликаю всіх до спільної та злагодженої роботи!, - закликав депутат Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон