Олешківська районна рада припинила свої повноваження

Потоцький, райрада, повноваження
Про це повідомив голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, який сьогодні, 27 листопада, був присутній на першій сесії Херсонської районної ради першого скликання та привітав новообраних депутатів:

- Олешківська районна рада сьогодні припинила свої повноваження, а наша з вами багаторічна робота в районному органі місцевого самоврядування завершилась.

Часом було нелегко і непросто, адже рада об’єднувала під своїми вітрилами представників різних політичних сил. Але, до честі, прийняттю найважливіших рішень ідеологічними прихильниками та політичними опонентами щоразу передувала здорова, принципова дискусія й аргументація в сесійній залі, а також напружена і відповідальна робота депутатів у постійних комісіях.

Не все задумане ми встигли втілити в життя, але, безумовно, наші конструктивні рішення, повсякденна депутатська діяльність з пошуку нових альтернативних шляхів вирішення багатьох суспільно важливих проблем сприяли успіху. Нам ніколи не бракувало енергії чи наполегливості. Ми завжди були відвертими, чесними і відповідальними перед виборцями.

Багато з тих питань, якими ми спільно займалися, є стратегічними і потребують тривалого часу для реалізації. Тож, сподіваюся, новообраній Херсонській районній раді 8 скликання стане снаги завершити започатковане нами, а ще відкрити перспективи для розвитку нашого краю, створити нові можливості для розбудови місцевого самоврядування на теренах Олешшя.

Шановні друзі та колеги, голови місцевих рад, керівники комунальних підприємств Олешківської районної ради! Уклін і шана вам за самовіддану працю на благо рідного краю і кожної людини зокрема. Знаю і ціную вас, як дієвих та мудрих людей, справжніх професіоналів, щирих патріотів нашого району та України.

Окремо хочу подякувати працівникам виконавчого апарату, на чиї плечі лягли організаційне, правове, інформаційне, аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності депутатів, керівництва районної ради. На мою думку, високі фахові та ділові якості працівників дозволили забезпечувати належний рівень діяльності представницького органу влади Олешківського району протягом усієї сьомої каденції.

Зичу всім вам міцного здоров'я, прихильності примхливої долі, незламного життєвого гарту, успіхів та удачі в усіх ваших добрих справах та сміливих починаннях. Нехай Боже благословення супроводжує вас та ваші сім’ї, а людська повага надихає на нові звершення та здобутки!, - побажав голова Олешківської районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон