У Херсоні відбувся чемпіонат для спортсменів - інвалідів

чемпіонат, спорт, інвалідність
У Херсоні пройшов чемпіонат з гри «бочча» серед спортсменів з обмеженими можливостями. Проводять його вчетверте і перед міжнародним Днем людей з інвалідністю.

Учасники – спортсмени з міста та області. За словами організатора Руслана Малашенка, мали б приїхати учасники із сусідніх міст, але через пандемію кількість спортсменів значно скоротили.

„Бочча” розвиває моторику та точність. Учасникам необхідно якнайближче підкинути свого м′яча до білого - головного. У цьогорічних змаганнях участь беруть 19 спортсменів", - розказує організатор чемпіонату Руслан Малашенко.

- На жаль, цього року обмежена кількість учасників. Через пандемію більше 20 учасників не можна. Зареєструвалося 19 учасників. 10 спортсменів з порушенням інтелекту, 9 – спортсменів-візочників. Змагання проходитиме на двох кортах. На кожному будуть підбиватися підсумки".


За результатами чемпіонату : серед візочників перше місце у Віктора Богинського, друге - у Армена Казаряна, третє – у Віталія Квітного.

За матеріалами Суспільне. Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон